Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na tračnicama

VIDEO Odjeknula eksplozija, buknuo veliki požar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz tračnica kod Baltimorea iskočilo je 15-ak teretnih vagona, pri čemu je odjeknula snažna detonacija. Stanovnici u blizini tvrde da osjećaju snažan smrad kemikalija.

U blizini američkog grada Baltimorea dogodila se teška željeznička nesreća. Iz tračnica je iskočilo nekoliko vagona pri čemu je došlo do eksplozije i požara. Teretna je kompozicija navodno udarila u kamion koji se iz nejasnih razloga našao na pruzi.

Pročitajte i ovo U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

>> VIDEO Svaki dan bježe s ulice jer kroz nju prolazi vlak!

Vatra je zahvatila i nekoliko objekata uz tračnice koji su izgorjeli do neprepoznatljivosti. Detonacija je bila izrazito snažna i zatresla je obiteljske kuće na udaljenosti od jednog kilometra. Na helikopterskim je snimkama s mjesta nesreće vidljiv veliki oblak dima.

Associated Press javlja da je iskočilo najmanje 15 vagona, a zasad nema informacija ima li ozlijeđenih. Dale Walston živi oko 800 metara od mjesta nesreće i kaže kako u svom domu osjeti smrad kemikalija.

Ovo je već treća teška željeznička nesreća u SAD-u ovoga mjeseca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene