Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavio vožnju

Teretni vlak naletio na stare vodovodne cijevi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teretni vlak na pruzi Oštarije - Knin - Split, između kolodvora Vrhovine i Ličko Lešće, oko 100 metara na izlazu iz tunela Sinac, u 13 sati je naletio na stare vodovodne cijevi regionalnog vodovoda

Vodovod Sinac nije u funkciji, ali je došlo do njihova zapletanja za lokomotivu i vagone, priopćili su iz Hrvatskih željeznica.

Pročitajte i ovo Ilustracija dobro proučite Važna obavijest HŽ-a! Nove izmjene u prometu, očekuje se znatno kašnjenje vlakova Ilustracija Rok od 14 dana Strabag prijeti HŽ-u raskidom ugovora od 360 milijuna eura

>> Otkazani noćni vlakovi između Zagreba i Splita

Nakon pregleda, lokomotiva i prvi vagon nastavili su vožnju do kolodvora Ličko Lešće, a drugih 14 vagona ostalo je u tunelu Sinac.

Očevid obavljaju službenici policijske postaje Otočac u sklopu policijske uprave ličko-senjske.

>> Pogledajte zastrašujuće vremenske uvjete u kojima je izletio nagibni vlak

Pruga je zatvorena za promet dok se ne završi policijski očevid te dok se vagoni iz tunela Sinac ne odvuku u kolodvor, a pruga pregleda.

Posljednjih nekoliko dana sve je više problema s vlakovima HŽ-a zbog vremenskih neprilika i otežanih uvjeta. Sinoć su iz tog razloga bili otkazane linije koje putuju na relaciji Zagreb - Split i obrnuto. Početkom tjedna nagibni vlak na relaciji Split-Zagreb, izletio je iz tračnica nedaleko od Knina. Vlak je vozio  u brutalnim vremenskim uvjetima. Srećom, nitko nije bio ozlijeđen. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene