Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskočio iz tračnica

Otkazani noćni vlakovi između Zagreba i Splita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkazna su dva noćna vlaka iz Zagreba prema Splitu i obrnuto.

Zbog vremenskih neprilika i otežanih uvjeta u kojima se mora maknuti s pruge vlak koji je jutros iskliznuo između kolodvora Zrmanja i Malovan, otkazna su dva noćna vlaka iz Zagreba prema Splitu i obrnuto, a zbog loših uvjeta na cestama nije moguć ni zamjenski prijevoz autobusima, priopćeno je večeras iz Hrvatskih željeznica.

Putnici iz vlaka koji je jutros iskočio iz tračnica u Zagreb su stigli s pet sati zakašnjenja jer se zamjenski vlak, koji ih je preuzeo, pokvario kod Plaškog. Odvučen je do kolodvora Oštarije, gdje su presjeli u novi vlak za Zagreb.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sanirana šteta Nakon sudara vlakova popravljena pruga kod Rijeke: Promet bi trebao krenuti poslijepodne Oleg Butković Spektakl-debakl Htjeli su pokazati da zbog vlaka više nema čekanja, ali vlak je kasnio. Ministar prometa priznao: "Ja dođem prije"

>> Pogledajte zastrašujuće vremenske uvjete u kojima je izletio nagibni vlak

Danas su brzi vlakovi na međunarodnim i domaćim relacijama kasnili u polascima i dolascima na zagrebački Glavni kolodvor.

Vlakovi za prijevoz putnika na drugim prugama voze sa zakašnjenjm do 30 minuta, a u prigradsko-gradskom prijevozu grada Zagreba voze sa zakašnjenjem do 10 minuta, izvijestile su Hrvatske željeznice. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene