Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz osobnih razloga

Bio je čovjek od povjerenja Ante Ramljaka: Teo Vujčić podnio ostavku na sve funkcije u Agrokoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čovjek od povjerenja Ante Ramljaka, bivšeg povjerenika za Agrokor, podnio je ostavku na sve funkcije.

Teo Vujčić, desna ruka bivšeg povjerenika Ante Ramljaka, podnio je ostavku na sve funkcije u Agrokoru "iz osobnih razloga".

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

O njegovoj ostavci oglasili su se i iz Zvijezde.

"Dana 03.04.2018. Teo Vujčić, član i predsjednik Nadzornog odbora dioničkog društva Zvijezda podnio je ostavku na članstvo u Nadzornom odboru", priopćili su.

I iz Leda su priopćili da su u utorak zaprimili Vujčićevu ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora.

Marica Vidaković kratko u Agrokoru

Podsjetimo, u utorak su cijeli dan trajali sastanci dobavljača Agrokora u vezi s postizanjem nagodbe, nakon čega je najavljen i njihov sastanak s Izvanrednom upravom.

Oko 13 sati u srijedu na sastanak u Agrokor stigla je Marica Vidaković koja je izašla iz zgrade nakon manje od 10 minuta. U zgradu je nakon nje ušao predstavnik Sberbanka Sergej Volk.

Dobavljači su, podsjećamo, poručili da će, ako osjete da se i dalje inzistira na njima neprihvatljivim prijedlozima, napustiti sastanak.

Peruško u Saboru tek 18. travnja

Predsjednik Obora za gospodarstvo Darinko Kosor potvrdio je za N1 kako je odgođena tematska sjednica Odbora koja se trebala održati 5. travnja, a na kojoj je trebao sudjelovati i izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško.

Sjednica je primarno odgođena zbog toga što nije gotov nacrt nagodbe koji treba prihvatiti dvije trećine vjerovnika, rekao je Kosor. Također, s obzirom na to da na sjednicu dolazi i Martina Dalić, Kosor želi da se ona održi nakon što ministrica bude potvrđena u Saboru, a o njezinu opozivu glasovat će se najvjerojatnije 13. travnja.

Kosor će predložiti da se sjednica Odbora za gospodarstvo održi 18. travnja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene