Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvodnevni službeni posjet

Tadić u RH dovodi predstavnike 70 srpskih kompanija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski predsjednik Boris Tadić u službeni posjet Hrvatskoj dovodi čelnike 70 srpskih kompanija.

Za poslovne zajednice Srbije i Hrvatske izuzetno je važan posjet Hrvatsko-srpskom gospodarskom forumu koji će sutra otvoriti dvojica predsjednika, piše Poslovni dnevnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najposebnija zajednica HARMONIJA ŽIVLJENJA 'Bezbrižno' mjesto na kojem ljudi sami stvaraju pravila Slika nije dostupna Gates otkrio 'Ovo je najbolja poslovna knjiga koju sam ikada pročitao'

>> Boris Tadić danas u službenom posjetu Hrvatskoj

Na njemu će sudjelovati više od 120 tvrtki, od kojih 50-ak iz Hrvatske i 70-ak iz Srbije. Od hrvatskih predstavnika sudjelovati će čelnici Adrisa, Atlasa, Chromosa, Čazmatransa, Diokija, Egmonta, Elka kabela, Generalturista, Kamen Pazina, IGH, Končara, Korduna, Luka Rijeka, Pivca, Montmontaža, Nexea, Munje, Pan papira, Pastora, Plive, Podravke, Sardine, Gredelja, Vetropaka i Vindija.

Srpski gospodarstvenici dolaze na Gospodarski forum

Srpske gospodarstvenike predstavljat će kompanije iz tekstilnog, građevinskog i prehrambenog sektora. Na Gospodarski forum doći će čelnici Stylos group iz Novog Sada, Galenika, Transnafta Pančevo, Arcelor Mittel Distribution Serbia, McCann Erickson Public Relations, Cotrugli Business School, SP Lasta, Matos, Pleteks moda, Farm frittes, Imlek i drugi.

U službenom dvodnevnom posjetu RH srbijanski predsjednik Boris Tadić susrest će se s predsjednikom Ivom Josipovićem, premijerkom Jadrankom Kosor, predsjednikom Sabora Lukom Bebićem i s predstavnicima Srpskog narodnog vijeća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene