Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet pojačan

Svi pohrlili na produženi vikend: Gužve na Lučkom, čekanje pola sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolona duga najmanje jedan kilometar stvorila se na autocesti kod naplate Lučko u smjeru Karlovca.

Čitatelj Dnevnik.hr-a, koji se nalazi zarobljen u moru vozila, javio nam je da se na ulazu čeka oko pola sata, no ni nakon ulaza kolone ne prestaju. Zbog radova na cesti, od 1. do 2. kilometra ondje se vozi jednim trakom, a promet je pojačan i na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, na glavnim cestama i autocestama u smjeru mora te na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, javlja HAK.

Pročitajte i ovo Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, zaustavljen tramvajski promet Ilustracija Stanje na cestama Naoružajte se strpljenjem: Gužve na prometnicama uoči blagdana, evo gdje je najgore

>> Za produženi vikend rasprodano 90 posto aranžmana

Pojačan je i ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Kaštel, Bregana i Rupa. Razlog gužve na hrvatskim cestama, posebice u smjeru mora, je i vikend koji nam slijedi. Mnogi su spojili vikend sa Praznikom rada pa se gužve i dalje očekuju. Na more su posebice 'navalili' Slovenci kojima je i ponedjeljak neradni dan. Gužve se očekuju i sutra, a pojačan ulazak autmobila bit će na graničnim prijelazima sa Slovenijom.

Kolone autzomobila za vikend se očekuju i u trajektnim lukama Valbiska, Brestova, Jablanac, Prizna, Zadar i Split. HAK javlja kako su na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova na mostu Krapina u zoni čvora Zaprešić u oba smjera zatvoreni zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Na nadvožnjaku u čvoru Krapina vozi se naizmjence, uz privremenu prometnu signalizaciju. (A.E./ Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene