Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niste jedini

Sve više Hrvata ovako živi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj živi čak 700 tisuća samaca.

Prema podacima istraživanja dr. Anđelka Akrapa i asistenta Ivana Čipina iz 2006., žene koje se nisu udale do 35. godine života i muškarci koji se nisu oženili do 40. godine života imaju velike šanse do kraja života ostati samci i bez djece.

Pročitajte i ovo Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?" Provjereno: Hrvatski sabor - 1 Unosan biznis Svi mi sudjelujemo u njihovom financiranju, a jedna osoba može ih osnovati koliko želi: Novih stranaka imamo na izvoz

>>Nakon 26 godina ponovno ima sve zube!

Ekipa Provjerenog zato je posjetila nekoliko samaca na području Vrgorca. ''Neki te gledaju kao trećerazrednu robu, neki ti se dive, ali sa licem koje to ne pokazuje jer bi to značilo da priznaju svoj vlasitit poraz, a neki te bocakaju čisto da njima samima bude bolje ili da naprave paradu u društvu'', rekla  je Jelena o iskustvima kako ju drugi doživljavaju kao samca.

A u SAD-u čak 31 milijun ljudi živi u samačkom kućanstvu, odnosno svaka sedma odralsa osoba.

Koje su sve prednosti, a koje mane samačkog života pogledajte večeras u 22:00 u Provjerenom!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene