Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počeo produženi vikend

Sve već miriše na Uskrs

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina je danas radila skraćeno. Oni koji nisu ni radili, već su počeli uskrsno putovanje. Vrijeme im neće pokvariti blagdane.

Granična policija zatrpana je poslom. U zemlju su pojačani ulasci - oko 16.000 vozila, 66.000 putnika, ne računajući 111 autobusa. Ima turista. Onih koji preko Hrvatske samo putuju, ali i onih koji ostaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rezultati ankete Gdje provodite Uskrs? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Uskrsna jaja najveći kršćanski blagdan Slavi se Uskrs: Znate li zašto je svake godine na drugi datum?

>> Istra i Kvarner za Uskrs očekuju 125 tisuća noćenja

Oni koji su bili "kod kuće", izašli su u posljednju kupnju. Uz šunku, ni mesa neće nedostajati. No, u dućanima je gužva na rotkvicama i luku, a na blagajnama dugački redovi i puna kolica.

Na današnjem jelovniku je pak bila riba. Srdelice su jeli na riječkom Korzu. Već tradicionalno, podijeljeno je 4 tisuće porcija. Produženi vikend je počeo. I sve već miriše na Uskrs. Kako se Hrvati spremaju za proslavu Uskrsa pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene