Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Većina je danas radila skraćeno. Oni koji nisu ni radili, već su počeli uskrsno putovanje. Vrijeme im neće pokvariti blagdane.


Granična policija zatrpana je poslom. U zemlju su pojačani ulasci - oko 16.000 vozila, 66.000 putnika, ne računajući 111 autobusa. Ima turista. Onih koji preko Hrvatske samo putuju, ali i onih koji ostaju.

Vezani članci Mohovo u potrazi za stanovnicima - 2 Mladi pozivaju na život u Mohovo: ''Bila je ruševina i mi smo je oživili. Svatko je donio ponešto'' Jezivi zeko (Foto: sadanduseless.com) Nikada neće zaboraviti svoj prvi susret s uskrsnim zekom, a željeli bi

>> Istra i Kvarner za Uskrs očekuju 125 tisuća noćenja

Oni koji su bili "kod kuće", izašli su u posljednju kupnju. Uz šunku, ni mesa neće nedostajati. No, u dućanima je gužva na rotkvicama i luku, a na blagajnama dugački redovi i puna kolica.

Na današnjem jelovniku je pak bila riba. Srdelice su jeli na riječkom Korzu. Već tradicionalno, podijeljeno je 4 tisuće porcija. Produženi vikend je počeo. I sve već miriše na Uskrs. Kako se Hrvati spremaju za proslavu Uskrsa pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.