Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ponovo se postavlja pitanje zar se radovi nisu mogli obaviti ranije.


Jeste li i sami u posljednje vrijeme svjedočili ovakvim ili sličnim prizorima na nekoj od hrvatskih plaža? Javite nam se na moj.report@novatv.hr.

Sezona je počela, prvi turisti su stigli, ali umjesto da uživaju u suncu i kupanju, na plažama ih dočekuju - bageri.

Vezani članci Dubrovnik najpogođeniji koronakrizom - 4 Dubrovačke atrakcije puste su poput brojnih turističkih mjesta u Hrvatskoj, no cijene i dalje izazivaju pažnju javnosti Ministar turizma Garri Cappelli (Foto: Dnevnik.hr) Put do apartmana otežan turistima diljem zemlje, a ministar turizma kao da živi u paralelnom svemiru

UMAG: GOSTI HOTELA OGORČENI - 'Izgledalo je kao da je počeo rat'

Priče o strojevima koji se spuštaju na plaže unatoč zabranama izvođenja građevinskih radova ponavljaju se iz godine u godinu. A, postojala zabrana ili ne, strojevi na plažama nisu prizor kojeg turisti očekuju na odmoru pa se svake godine postavlja pitanje zar se radovi nikako nisu mogli obaviti ranije.

Ni 2015., čini se, neće biti nimalo drugačija. Posljednih dana u redakciju nam se javljaju čitatelji nezadovoljni prizorima na hrvatskoj obali.

Utrka građevinara i turista: Jesu li mogli zimi?

Strojevi su u nedjelju šokirali kupače na plaži Indije u Banjolama, a ovih dana sličan prizor zabilježen je i na Čiovu.

'Radovi počeli na plaži s 'malim zakašnjenjem'', napisao nam je čitatelj, a snimka radova u Okrugu Gornjem čiji se početak poklopio s početkom sezone osvanula je i na YouTube-u.

Zašto bageri na teren nisu izašli ranije pitali smo i u Općini Okrug, međutim odgovor još nismo dobili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook