Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koncert u čast L. Ritza

'Svačije je pravo živjeti': Ne može tako dalje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sjećanje na tragično preminulog Luku Ritza i sve mlade žrtve nasilja, na zagrebačkom središnjem trgu održan je koncert 'Svačije je pravo živjeti'.

Cilj je potaknuti mlade, njihove roditelje, ali i odgovarajuće institucije da zajedničkom borbom smanje nasilje među mladima, koje je u posljednje vrijeme sve učestalije. U cilju prevencije i suzbijanja nasilja među mladima, pokrenuta je inicijativa za osnivanjem Savjetovališta koje će biti namijenjeno pružanju pomoći i potpori mladima i njihovim roditeljima u borbi i suočavanju s problemima nasilja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U sklopu projekta 'Svačije je pravo živjeti' Davor Gobac i sa slomljenom nogom za Luku Ritza Slika nije dostupna Koncert za Luku Na koncertu za Luku Ritza mladi dijelili zagrljaje

>> 'Grupa protiv Luke Ritza za svaku je osudu i zabrinjava'

'Moje dijete je novozagrebački tinejdžer i svaki put sam u strahu', rekla je Željana Surućić Marković. 'Treba jednostavno reći stop, granica je tu, ne može tako dalje', kaže Suzana Ritz. 'Želimo poručiti da nasilje nije odgovor, da se nasilje ne rješava nasiljem. Također želimo tražiti od sudova, cijelog pravosudnog sustava da promijene zakon, jer je prenježan prema maloljetnicima koji su sve gori i gori', rekla je Anja Oppenheim, studentica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene