Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška situacija

Sutra se s Mrsićem sastaju predstavnici suspendiranih radnika Brodosplita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici suspendiranih radnika Brodosplita sastat će se sutra u 13 sati s ministrom rada Mirandom Mrsićem.

Povjerenik Sindikata metalaca u Brodosplitu Joško Franić potvrdio je da će se predstavnici suspendiranih radnika sindikata Brodosplita sastati s ministrom Mrsićem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sastanak mirenja Debeljak odlučio: Umjesto suspenzije, radnicima Brodosplita opomena pred otkaz Slika nije dostupna Sporno više odredbi U Brodosplit stigle Mrsićeve primjedbe na ugovore o radu

Na poziv ministra odazvali su se suspendirani predstavnici sindikata škvera, ali iz Uprave još nema informacija tko će ići na sastanak. 'Za sada nemamo potvrdu da će itko iz Uprave biti na sastanku zbog unaprijed dogovorenih obaveza članova Uprave', kazao je glasnogovornik Brodosplita Josip Jurišić.

Sindikalci Debeljaku: 'Pokažite da su vam na prvome mjestu radnici, a ne profit!'

'S Tomislavom Debeljakom je nemoguće uspostaviti kontakt. On komunicira samo putem medija. Brojni su problemi u tvrtki, a najveći je najavljenih 30 otkaza. O tome ćemo razgovarati s ministrom jer situacija nije dobra. Ako sastanak ne urodi plodom, obratit ćemo se međunarodnim institucijama', kazao je Franić. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene