Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže zahlađenje

Sutra je zadnji topli dan, iskoristite ga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U toplom danu uživat ćemo još sutra, a nakon toga nas očekuje zahlađenje.

Sutra će jutro biti pravo ranojesensko, svježe, pretežno sunčano, ali ponegdje uz sumaglicu ili kratkotrajnu maglu. Temperature će na kopnu biti tek oko 10 stupnjeva, a na moru između 15 i 20. Pretežno sunčano vrijeme u unutrašnjosti će se zadržati i tijekom dana, a temperatura će još malo porasti pa će biti vrlo toplo. Tako će u najtoplijem dijelu dana, biti većinom od 24 do 27 stupnjeva, na moru i do 28 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nestabilno vrijeme Za gotovo cijelu zemlju izdan žuti meteoalarm: Očekujte kišu i grmljavinsko nevrijeme Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

Nakon ove ljetne epizode, ponovno ćemo se malo nagnuti prema jeseni. U srijedu nam naime stiže novo jače naoblačenje s kišom i pljuskovima. U početku će još biti ugodno toplo, no vrlo brzo će zahladnjeti, a svježina će se zatim zadržati i u četvrtak i petak. U četvrtak bi pri tom moglo još malo i kišiti.

>> 'Ovakva promjena vremena šok je za organizam!'

I na Jadran će u srijedu s južinom stići naoblačenje s kišom, pljuskovima te grmljavinom. Vrijeme će se brzo smirivati, no iza ovog pogoršanja ostat će svježije, a u četvrtak će opet zapuhati i bura.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene