Završava najluđe razdoblje u godini, razdoblje fašnika. Ako već niste vrijeme je da prošećete svoje kostime.


Posljednji je dan najluđeg razdoblja u godini, razdoblja karnevala, maškara, fašnika, poklada... Stoga vas pozivamo da nam šaljete fotografije svojih najluđih kostima koje ste prošetali po ulicama svog grada.

Vezani članci Maska za lice, ilustracija Ljekarne i laboratoriji počeli proizvoditi antiseptike i dezinficijense: "Situacija će se uskoro normalizirati" Hitan prijem, ilustracija Liječnici upozoravaju da je sustav korak od kolapsa: "Mi te donacije zaštitne opreme vidjeli nismo... Gdje je zapelo, ne znam"

Završava i Samoborski Fašnik, jedan je od najstarijih pokladnih svečanosti u Hrvatskoj, a Fiškal, Sudec, Sraka i Princ Fašnik svoje će kostime morati pospremiti do iduće godine.

>> Fašničko ludilo: Šaljite nam fotografije svojih maski!

Nešto južnije, u Rijeci, također završava jedan od najpoznatijih europskih karnevalskih slavlja. U sklopu riječkog karnevala ulicama tog grada prodefiliralo je nekoliko tisuća maškara.

Osim ovih, nama bližih karnevalskih zabava, nipošto ne smijemo zaboraviti i na najveći svjetski karneval, onaj u Rio de Janeiru čiji su najveći adut golišave plesačice sambe. Na njemu se okupilo na desetke tisuća ljudi koji su u šarenoj povorci krasili ulice ovog brazilskog grada.

Šaljite nam fotografije svojih najluđih karnevalskih kostima na moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook