Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zaboravite prošetati svoje kostime

Zadnji je dan maškara, šaljite nam svoje fotke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završava najluđe razdoblje u godini, razdoblje fašnika. Ako već niste vrijeme je da prošećete svoje kostime.

Posljednji je dan najluđeg razdoblja u godini, razdoblja karnevala, maškara, fašnika, poklada... Stoga vas pozivamo da nam šaljete fotografije svojih najluđih kostima koje ste prošetali po ulicama svog grada.

Pročitajte i ovo Vučić maškare; ilustracija - 2 Tenzije zbog maškara Razmjenjivali smo prosvjedne note sa Srbijom, ali ovakvu još ne: "Čujte, diplomatski možda nije baš pristojno" Riječki karneval Karnevalska fešta FOTO Riječi gradonačelnik maskirao se u Barbie: Pogledajte natpis na leđima

Završava i Samoborski Fašnik, jedan je od najstarijih pokladnih svečanosti u Hrvatskoj, a Fiškal, Sudec, Sraka i Princ Fašnik svoje će kostime morati pospremiti do iduće godine.

>> Fašničko ludilo: Šaljite nam fotografije svojih maski!

Nešto južnije, u Rijeci, također završava jedan od najpoznatijih europskih karnevalskih slavlja. U sklopu riječkog karnevala ulicama tog grada prodefiliralo je nekoliko tisuća maškara.

Osim ovih, nama bližih karnevalskih zabava, nipošto ne smijemo zaboraviti i na najveći svjetski karneval, onaj u Rio de Janeiru čiji su najveći adut golišave plesačice sambe. Na njemu se okupilo na desetke tisuća ljudi koji su u šarenoj povorci krasili ulice ovog brazilskog grada.

Šaljite nam fotografije svojih najluđih karnevalskih kostima na moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene