Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smeta ga žamor gostiju

Murter: Goste restorana zalio izmetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještanin Murtera 'zaradio' je prekršajnu prijavu jer je goste jednog murterskog restorana zalio kantom punom ljudskog izmeta, potvrdila je Policijska uprava šibensko-kninska.

U policiji se doznaje kako razmirice između susjeda i vlasnika restorana traju već neko vrijeme, a ozlovoljilo ga je što je pored njegove kuće ugostitelj postavio otvorenu terasu.

Pročitajte i ovo Bespravna gradnja na Murteru - 5 Ruga se pravnoj državi Bespravna gradnja na Murteru! Inspekcija zatvorila ilegalno gradilište: Pogledajte što je investitor napravio Apartman uz more Čuvarica plaže Vlasnica apartmana na Murteru tjera kupače: "To je naše dvorište!"

Nezadovoljan zbog žamora gostiju već je nekoliko puta remetio javni red i mir. Prije mjesec dana ušao je u restoran s drvenom letvom u namjeri da se obračuna s vlasnikom, te je i zbog toga dobio prekršajnu prijavu, a prošloga petka oko 1,30 ujutro goste koji su preostali na terasi restorana odlučio je potjerati zalivši ih fekalijama, doznaje se u PU šibensko-kninskoj.(Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene