Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koja sreća

"Suprugu sam rekla da me zasvrbio lijevi dlan": Umirovljenica imala dobar predosjećaj, već zna što dalje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Umirovljenici iz Slavonskog Broda sretni su dobitnici milijunskog iznosa na lutriji.

Simpatični, nasmijani i pričljivi bračni par iz Slavonskog Broda stigao je na blagajnu Hrvatske Lutrije po svojih 1.707.118,43 kn, koje su osvojili na petici na Eurojackpotu.

"Moram platiti noćenje ako nastaviš toliko pričati", rekao je muškarac svojoj supruzi, koja mu je odvratila: "Da mene nije svrbio lijevi dlan, mi danas ne bismo bili ovdje."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najnovija saznanja Što ljudi doista žele potkraj života? Zaboravite sve što ste mislili, ovo je ono što žele osobe treće životne dobi

"Nismo praznovjerni, ali dan prije nego što je suprug otišao uplatiti za novo kolo i provjeriti ima li štogod na starom listiću, rekla sam mu da me baš zasvrbio lijevi dlan", priča sretna supruga.

"Nisam mislila o dobitku niti sam mu se nadala, no rekla sam mu da ne zaboravi uplatiti novi listić. Kad se vratio, na vratima je samo izustio 'gataro jedna'", kaže kroz smijeh.

Pročitajte i ovo Novac DOBRO JE ZNATI Podigli iznos božićnica za dio umirovljenika, novac stiže i dugotrajno nezaposlenima: Pogledajte kako do financijske pomoći

Oboje umirovljenici, kažu kako igraju isključivo iz zabave i ne nadaju se ničemu: "Do sada smo sve u životu zaradili našim rukama i nikada ne očekujemo da će nam nešto pasti s neba. No ovo smatramo svojevrsnom nagradom. Cijeli smo život pomagali drugima jer što meni znači imati, kad ih toliko puno nema", rekao je skromni suprug, koji često ostavlja anonimne donacije u domovima za djecu, ali i u drugim potrebitim institucijama.

"Stavim nešto u kuvertu i gurnem pod vrata, ne moraju znati od koga je. Bitno je da je od srca."

Brojeve je jednom odabrao i više ih ne mijenja: "Uvijek odigram jednu kombinaciju i pretplatu na dva kola", rekao je sretni dobitnik. Imao je i poruku za igrače: "Sreća je biti zdrav i imati dobre ljude oko sebe, to je jedino važno."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene