Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osijek

Privedeno devet osoba, među njima i suprug Getoš Magdić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječka policija danas je u jutarnjim satima na obavijesni razgovor odvela Ivicu Magdića, supruga Gordane Getoš Magdić, trećeoptužene u slučajevima 'Selotejp' i 'Garaža'. Iz PU osječko-baranjske doznaje se da je privedeno još osam osoba.

Edita Roterbauer, glasnogovornica osječke policije, naglasila je kako Ivica Magdić nije uhićen niti se nalazi u svojstvu osumnjičenika. Potvrdila je kako se Magdić još uvijek nalazi u prostorijama osječke policije. Špekulacije o pretresu Magdićeva stana i saznanjima o slučaju pokušaja naručenog ubojstva, glasnogovornica nije potvrdila. Više informacija znat će se po završetku obavijesnog razgovora koji je još uvijek u tijeku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Getoš Magdić bolesna Odgođeno suđenje Glavašu Slika nije dostupna Glavaš u obrani pobijao iskaz Gordane Getoš Magdić

Istovremeno je policija privela još osam osoba, od kojih također nitko još nije uhićen. Glasnogovornica PU osječko-baranjske naglasila  je da uhićenja nemaju nikakve veze s akcijom Šok, s kojom osječka privođenja povezuju neki mediji, a koju je policija u prosincu provela kako bi se 'spriječila eskalacija sukoba' u Zagrebu i tijekom koje su pretreseni brojni objekti i stanovi, među njima i kuća braće Rodić. Jedan od Braće Rodić, Vinko, ubijen je u veljači prošle godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene