Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi put u 66 godina

Supetar: Povijesni događaj za vatrogasce – "Današnji dan će zauzeti posebno mjesto"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je većina objava na službenim stranicama vatrogasnih postrojbi na društvenim mrežama u posljednjih nekoliko dana prilično dramatična, ipak se nađe i pokoja zanimljivost.

Na Facebooku je na stranici Vatrogasci Supetar u ponedjeljak osvanula i jedna zanimljivost. Ovo je naime prvi put da jedna njihova vatrogasna ekipa odlazi na kontinent u pomoć.

Pročitajte i ovo Predsjednik Republike Zoran Milanović Spomenuo i iseljenike Milanović na Braču: "Jedini smo slavenski narod čiji je identitet određen morem" Isporuka šeste brze brodice na Braču - 3 Prisustvovao i Beroš Pomorska hitna pomoć doblila šestu brzu brodicu: "Ovo je značajan iskorak u našem javnom zdravstvenom sustavu i tu naš posao ne staje"

"U 66-godišnjoj povijesti našeg Društva i njegove vatrogasne postrojbe današnji dan zauzet će posebno mjesto kao dan kad je prvi put jedna naša vatrogasna ekipa krenula na kontinent u pomoć svojoj braći na kopnu. Gasni vlak čine 1ZV i 1AC. Vatrogasci koje je zapala ova teška i odgovorna dužnost su Jere, Ante, Ivor i Hrvoje, a vodi ih zamjenik zapovjednika Frane. Momci naše misli i molitve su s vama... Drž'te se i tornajte se nase šta pri!", napisali su u objavi na Facebooku. 

A nakon što su odradili posao, u utorak su stavili i fotografiju povratka s cjelodnevne i cjelonoćne smjene.

"Povratak džedaja – Prva vatrogasna dislokacija na kopno u povijesti bračkog vatrogastva se vratila doma živa i zdrava. Neka ostane zapisano da su je činili, s lijeva na desno: Jerko Fabjanović, Ivor Zlatar, Hrvoje Arapović, Ante Granić i zapovjednik Frane Mladineo. Kacige do poda momci!", stoji u objavi.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene