Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dug od 2 milijuna kuna

Sukob u Kistanjama: Janjevski Hrvati 4 godine ne plaćaju vodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jake policijske snage sprečavale su sukob mještana Kistanja s radnicima šibenskog Vodovoda koji su došli isključiti vodu u 120 domaćinstava.

Janjevski Hrvati iz Novog naselja vodu nisu plaćali četiri godine zbog čega je dug Vodovodu narastao na 2 milijuna kuna. Ne poriču da su dužni, ali za dugove okrivljuju državu koja ih je, kako kažu, namamila u Kistanje obećavši im bolje uvjete života od onih u Janjevu. Većina ih živi od socijalne pomoći.

Pročitajte i ovo Minusi i krediti; ilustracija - 1 Podaci Fine Broj blokiranih hrvatskih građana i dalje je veći od 200.000: Ima i jedna dobra vijest Loša voda - 3 Nije za piće ni za kupanje Uredno im stižu računi za vodu punu blata i mulja: Komunalno tri godine ne rješava problem, a direktor dao otkaz

'Svi danas isključeni nisu platili lipu za vodu u zadnje četiri godine. Da ne bi bilo problema, tražili smo da nam asistira policija', rekao nam je Frane Malenica, direktor Vodovoda Šibenik. Nitko od Janjevaca ne poriče dug za vodu. Problem je u neasfaltiranim cestama i visokoj nezaposlenosti.

Radnici Vodovoda pod zaštitom policije prekinut će dotok vode za 120 domaćinstava. Što nisu stigli danas u pratnji policije dovršit će sutra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene