Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker najavio je u ponedjeljak da će "HNS izgraditi nacionalni nogometni kamp na nekoj drugoj lokaciji, ako ne prođe projekt izgradnje na zagrebačkim Sveticama".


Kako je u petak i najavila, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek u ponedjeljak je skinula s dnevnog reda sjednice Gradske skupštine točku o Sportsko-rekreacijskom centru (SRC) Svetice, 'jer je je potrebna dorada'.

Vezani članci Otac stradale djevojčice (Foto: Dnevnik.hr) Otac stradale djevojčice za Dnevnik Nove TV: ''Dojurio je bez kočenja, bez ičega, pod utjecajem alkohola...'' Slika nije dostupna Novi problemi za Šukera i HNS: 'Pao' ugovor o kampu Svetice vrijedan 92 milijuna kuna

Ovakvu odluku pozdravili su oporbeni zastupnici u Gradskoj skupštini, a na nju je danas reagirao i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Novi problemi za Šukera i HNS: 'Pao' ugovor o kampu Svetice vrijedan 92 milijuna kuna

"Krivo mi je što se to desilo. Imamo sredstva na računu i kad znamo što znači svaka kuna, svaki euro, svaki novac... Mi ćemo, ako nam ne prođe projekt na Sveticama to ćemo napraviti negdje drugdje. Krivo mi je. Znate da je politika u tome i da politika to treba riješiti. Mi ne možemo ništa", izjavio je Šuker, na konkfernciji za novinare u HNS-u. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook