Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije kobnog dana kupio šampon

Suđenje: Šlogar nije kupio skupi šampon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku suđenja Mladenu Šlogaru za ubojstvo Ivane Hodak danas su svjedočila četiri nova svjedoka.

Svjedočila su dvojica radnika koja su bojala unutrašnjost ulaza u kojem živi obitelj Hodak, susjeda i radnik trgovine Lush u koju se Šlogar navodno zaputio kupiti šampon protiv prhuti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vještačit će se i ostalu odjeću VIDEO: 3D rekonstrukcija ubojstva I. Hodak Slika nije dostupna Sud odlučio Slučaj Šlogar: Pištolj iz sjenika zakonit dokaz

>> VIDEO: Iskazi Zvonimira i Ljerke Mintas Hodak

Sudac Ivan Turudić je zapitao djelatnika Lusha je li uobičajeno da tamo kozmetiku kupuju beskućnici, na što je djelatnik odgovorio da nije jer šampon stoji 54 kune. Isti svjedok je izjavio kako toga dana osumnjičeni Šlogar nije kupio šampon.

Kanta ostavljena na vratima kako se ne bi zatvorila

Dvojica radnika koja su bojala ulaz rekli su da nisu vidjeli ubojstvo jer su se nalazili kat iznad ali su čuli kada je ušla po lupanju njezinih visokih petica, a ubrzo nakon toga i prasak pištolja. Toga kobnog dana su ostavili kantu s bojom na ulaznim vratima kako se ne bi zatvorila, što je dodatno olakšalo ulaz ubojici Ivane Hodak.

Susjeda Hodakovih, koja je inače službenica banke, bila je na prozoru svoga stana kada je vidjela Ivanu kako s papirima izlazi iz automobila te ulazi u zgradu. Brzo nakon toga je čula pucanj iz pištolja te povike Ljerke Mintas Hodak 'ubili su mi Ivanu'. Na kraju današnjeg ročišta, sudac Turudić je odbio da se iz spisa izuzmu pištolj i streljivo, kao što je to tražio Šlogarov odvjetnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene