Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj 'Planinska'

Suđenje Sanader: Danas svjedoči Božidar Pankretić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na klupu za svjedoke u slučaju 'Planinska' danas sjeda Božidar Pankretić.

Suđenje bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu u slučaju Planinska nastavit će se ispitivanjem novih svjedoka, među kojima bi trebao biti i bivši ministar Božidar Pankretić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stečaj Geofota Avion Sanaderova suradnika ide na dražbu Ivo Sanader - 2 Iscrpljena sva pravna sredstva Ustavni sud odbio Sanaderovu tužbu zbog afere Planinska

Na posljednjem ročištu u veljači dvoje Sanaderovih ministara Đurđa Adlešič i Darko Milinović, posvjedočili su da se ne sjećaju detalja oko prodaje zgrade mesnica Fiolić Ministarstvu regionalnog razvoja, od čega je Sanader navodno primio 17 milijuna eura provizije.

Milinović: Sanader mi je rekao da o Planinskoj pitam Čobankovićevog vozača

Optužbe protiv Sanadera potkrijepio je njegov suoptuženik, mesar Stjepan Fiolić koji je na sudu ranije detaljno ispričao kako je bivšem premijeru nosio milijunsku proviziju u kutiji za hrenovke. I ministar Petar Čobanković, čije je ministarstvo u konačnici preuzelo zgradu, je priznao optužbe pa je nakon nagodbe s tužiteljstvom osuđen na rad za opće dobro. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene