Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvlačenje novca iz Dinama

Nitko se nije pojavio na suđenju Mamićima: Trebali su svjedočiti Kranjčar, Barišić i Lulić

Aktualno Galerija Suđenje braći Mamić - 3 Suđenje braći Mamić - 3 Foto: DNEVNIK.hr Suđenje braći Mamić - 4 Suđenje braći Mamić - 4 Foto: DNEVNIK.hr Suđenje braći Mamić - 5 Suđenje braći Mamić - 5 Foto: DNEVNIK.hr Suđenje braći Mamić - 1 Suđenje braći Mamić - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Suđenje braći Mamić - 2 Galerija 1/5 >>
Nastavljeno je suđenje za slučaj izvlačenja novca iz Dinama.

Na suđenju braći Zdravku i Zoranu Mamiću ponovno - bez svjedoka.
Bivši igrač Dinama Mirko Lulić javio je kako zbog privatnih razloga nije u mogućnosti doći. Mirko Barišić ispričao se zbog dogovorenih sastanaka s delegacijom Dinama u Splitu i Prištini. Dok za Niku Kranjčara, kažu sa suda, ne znaju je li primio poziv, nije pristupio raspravi niti se ispričao.

Budući da su se svi svjedoci do sada dva puta ispričali sudu, prijeti im privođenje ne pojave li se idući put, a to je - po odluci suca - 30. listopada.

Bez obzira na to što nema svjedoka, rasprava je ipak nastavljena izvođenjem materijalnih dokaza, odnosno čitanjem dokumentacije o odnosu okrivljenih i Dinama.

"Sud brine o procesnoj disciplini, svjedoci se zakazuju, vidite da nema odgoda rasprave, provodi se dokazni postupak. Danas se jedan svjedok nije pojavio, drugi je ispričao svoj nedolazak, ništa čudno od osoba koje su predložene kao svjedoci", kaže Sven Mišković, zamjenik ravnateljice USKOK-a. 

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović Stigao na Hvar Milanović o kupnji francuskih aviona: "To je stvar prestiža, ali je skupo. Izgledaju sjajno i služit će nekima kao predizborna platforma"

Ksenija Vržina, braniteljica Nikkyja Arthura Vuksana napominje kako će sve trajati jako dugo, ako svjedoci nastave ne dolaziti na suđenje. 

"Vjerujem da je sad trošak odvjetnika koji dolaze iz Zagreba prešao 100 tisuća eura, tu je trošak vještaka, svjedoka..."
 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene