Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Pratite od 11:00

Sučeljavanje kandidata za Europski parlament: Pet kandidata uživo odgovara na pitanja Mislava Bage

Mislav Bago vodit će sučeljavanje kandidata za Europski parlament (Foto: Dnevnik.hr)
Mislav Bago vodit će sučeljavanje kandidata za Europski parlament (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Mislav Bago vodit će sučeljavanje kandidata za Europski parlament (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ususret izborima za Europski parlament, Nova TV na portalu DNEVNIK.hr u ponedjeljak od 11:00 donosi sučeljavanje predstavnika HDZ-a, SDP-a, Živog zida, Mosta i Amsterdamske koalicije.

Prije početka službene kampanje, na pitanja Mislava Bage u studiju će odgovarati Karlo Ressler (HDZ), Biljana Borzan (SDP), Tihomir Lukanić (Živi zid), Sonja Čikotić (Most) i Valter Flego (Amsterdamska koalicija). Kandidati će uživo u studiju sučeliti svoje argumente, mišljenja i viđenje politike vezane uz Europsku uniju.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Završio sastanak predsjedništva HDZ-a Plenković o izbornom porazu: ''Organizacije će istražiti zašto smo dobili 240.000 glasova, a ne više'' Drugi po redu rezultati izlazne ankete (Foto: Dnevnik.hr) Ispala Bruna Esih Izlazne ankete izbora za Europski parlament: HDZ-u 5, SDP osvaja 3 mandata. Najveće iznenađenje je Kolakušić: "Očito su njemu otišli gnjevni birači"

Hrvatski će građani u svibnju po treći put izaći na izbore za Europski parlament. Prema rezultatima posljednjeg Crobarometra, kojeg je za Dnevnik Nove TV provela agencija IPSOS, najveću potporu za sad ima HDZ kojeg je podržalo 29,5 posto ispitanika. Odmah iza slijedi SDP s 18,9 posto.

Treći je izbor građana, prema rezultatima za ožujak, Živi zid s potporom od 9,4 posto, a brojke pokazuju kako je Most popravio rejting i može računati na potporu od 6,1 posto birača. Amsterdamska koalicija, prema posljednjim rezultatima, može računati na potporu od 5,6 posto.

Što nude predstavnici stranaka s najvećom podrškom među biračima, saznajte tijekom sučeljavanja koje uživo možete pratiti sutra od 11 sati na portalu DNEVNIK.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene