Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesmotreni kreativci

Studenti glume izvadili pištolj na ulici pa završili u policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupa osječkih studenata uznemirila je građane u centru Osijeka svojim performansom zbog kojeg su na kraju bili i uhićeni.

Naime, troje studenata 1. godine Umjetničke akademije je u ponedjeljak oko 14.30 na glavnom osječkom trgu dr. Ante Starčevića izvelo performans u kojem su glumili dilere.

Pročitajte i ovo Maskirani napadač u Zadru napadnut SDP-ovac Policija još traga za maskiranim muškarcem u Zadru: "Razlog može biti samo jedan" U Maksimirskoj se tijekom radova urušio zid Novi incident FOTO Drama u Zagrebu: U Maksimirskoj se urušio zid

'Pokušali su predočiti i konflikt te je jedan od njih imao plastični pištolj. Građani su se jako uznemirili te zvali policiju koja je ubrzo došla i privela sudionike incidenta', potvrdio nam je iz glasnogovorništva osječke policije Marko Čaleta. Studenti su, nakon razrješavanja nejasnoća u policijskoj postaji ubrzo pušteni te su završili, zajedno s dekanom akademije i mentorom koji ih je vodio, s upozorenjem.

>> Policija zaustavila piromana u pohodu na osječke ulice

'Sve bi bilo drugačije da su studenti unaprijed obavijestili policiju ili 112 pa bi mi umirili građane i informirali ih na vrijeme. Ovako, studenti su napravili jako ozbiljan incident koji je mogao završiti tragično', upozoravaju iz osječke policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene