Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maltretiranje životinje

Užasan prizor: Psa zavezali žicom za kamen i kamen bacili u Dravu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U našu redakciju stigla je fotografija iz osječke Udruge Pobjede i azila za napuštene pse u Nemetinu na kojoj se vidi kako je netko, iz tko zna kakvih razloga, žicom svezao bespomoćnog psa za kamen i kamen bacio u rijeku Dravu.

Jedan od volontera Azila slučajno se našao na tom dijelu obale Drave kada mu je nekoliko ljudi s broda koji je prolazio doviknulo da se u plićaku nalazi svezan pas. 'Tom je psu netko želio smrt, a samo sudbina i zaista igra slučaja i trenutka, željeli su da ga netko vidi i spasi. Pas je bio u velikom šoku, jer je vjerovatno satima stajao na suncu, u nemogućnosti pomaknuti se zbog kamena za koji je bio zavezan žicom. Mi smo duboko ganuti i razočarani ovim, kao i mnogim postupcima svojih sugrađana, jer teško je pomiriti se s činjenicom da osobe koje su u stanju učiniti ovakvo nešto žive oko nas', stoji u dopisu Udruge Pobjeda.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

>> Sramota: Muškarac usred Zagreba maltretirao nepomičnog psa

Udruga će podići prijavu protiv nepoznatog počinitelja, a mole sve koji prepoznaju psa ili znaju nešto o slučaju neka ja ve na broj 095/872-3087 kako bi se lakše ušlo u trag počinitelju.

Pas je mlađi crni mužjak, većeg rasta, veselog karaktera i izrazito druželjubiv i s ljudima i s drugim psima. Udruga mu ovim putem pokušava naći i novi dom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene