Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uzbuna na bilicama

Splitski zatvorenici pripremaju štrajk glađu, za sve je kriva pizza: Otkriveno tko je pokrenuo pobunu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprava zatvora u Splitu zatražila je premještaj jednog zatvorenika zbog mogućeg štrajka glađu. Naime, traže dostavu pizze u sobu.

Uzbuna na Bilicama! Zatvorenik Dean Martedić zvan Điđi premješten je iz splitskog u šibenski zatvor - zbog pizze. Premještaj je zatražila Uprava zatvora zato što je detektiran kao jedan od organizatora i poticatelja peticije i mogućeg štrajka glađu.

Razlog je pritisak zatvorenika na poboljšanje uvjeta, a za premještaj se navodi da traže dostavu pizze u sobu, piše Dalmatinski portal. Procijenjeno je da će se njegovim premještajem poboljšati sigurnosna situacija budući da u zatvoru ima veliki utjecaj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Ne mogu više'' Dobrovoljno se predao policiji i tražio da ga smjeste u zatvor: ''Život sa suprugom je pakao''

Pročitajte i ovo Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images) zlostavljač već poznat policiji Užas u Splitu: Silovao maloljetnu kćer koja mu je potom rodila dijete, na sudu je rekao da - nije kriv

Ovo nije prvi put da se zatvor u Splitu suočava s pobunom pritvorenika, a Martedić je sudjelovao u jednoj prije 15 godina. Dok je čekao presudu za dilanje droge s još nekoliko pritvorenika je blokirao vrata ćelije, a i napao je jednog zatvorenika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene