Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladolikost

Što mislite koliko godina ima ovaj čovjek?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Ron Williamson često ljude uvjerava da mu je zapravo 80 godina, a ne mnogo manje nego su oni mislili. Njegov mladolik izgled vara ponajviše zbog kose koja kod ovog umirovljenika još nije sijeda.

On smatra da su tajne njegova mladolika izgleda dvije stvari – dobri geni i zdrava količina njegovog najdražeg preparata za kosu. ‘Koristio sam Brylcreem cijeli svoj život. Počeo sam je koristiti dok sam još bio dijete, kada sam je uzimao od svoga oca. Imam istu frizuru već godinama. Nekoliko sam je puta pokušao promijeniti, ali nije mi uspijelo’, rekao je Willamson, umirovljeni socijalni radnik, u svom domu u Harrogateu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Zračna luka u Münchenu Ovo nitko nije očekivao Carinici u zračnoj luci u nevjerici zbog onog što je umirovljenik imao u prtljagi: "Prijavio je samo 300 eura" Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

‘Većina ljudi pretpostavi da sam mlađi nego uistinu jesam jer je moja kosa još uvijek tamna. Kažu da misle da imam 50 ili 60 godina, ali mislim da su samo ljubazni. Moja brada počinje sijediti, ali to se počelo događati tek prije tri ili četiri godine’. 

Williamson ima četvero djece i devetero unučadi. ‘Ne znam u čemu je tajna, ali pretpostavljam da se radi o dobrim genima. Moj otac i djed imali su gustu kosu, čak i kada su bili stari. Kada sam prije četiri godine imao rak prostate i išao na kemoterapije, izgubio sam sve dlake na tijelu, osim kose, što je bilo neobično’, kaže Williamson koji je u braku 34 godine, voli šetnje, a prošle je godine prehodao nešto više od 300 kilometara u 16 dana.

‘Veoma je rijetko da netko njegovih godina nema sijedu kosu, ali čini se kako je od roditelja naslijedio dobre gene’, rekao je direktor klinike za kosu Keith Hobbs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene