Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bio je u samoizolaciji

Stjepo Bartulica iz Domovinskog pokreta pozitivan na koronavirus: "Do daljnjega sam na kućnom liječenju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik bio je u samoizolaciji prije nego se testirao na koronavirus, a u petak je s još troje zastupnika ušao u povijest jer su u Saboru glasovali video vezom.

Stjepo Bartulica, saborski zastupnik Domovinskog pokreta, na društvenim mrežama je objavio kako je pozitivan na koronavirus. 

Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija - 1 KORONAVIRUS U HRVATSKOJ Stožer objavio najnovije podatke: Preminulo 11 ljudi Slika nije dostupna korona u hrvatskoj Stožer napokon objavio dobre vijesti, pogledajte stanje po županijama

"Dragi prijatelji, Dobio sam potvrdu da sam pozitivan na Covid-19. Do daljnjega ću biti na kućnom liječenju", napisao je Bartulica koji je prethodno bio u samoizolaciji.

 

Dragi prijatelji, Dobio sam potvrdu da sam pozitivan na Covid-19. Do daljnjega ću biti na kućnom liječenju.

Posted by Stjepo Bartulica on Sunday, 13 September 2020

 

Povijesno glasovanje u Saboru

Podsjetimo, zbog mjera sprječavanja zaraze od koronavirusa, u Saboru se u petak glasovalo na nekoliko načina, a po prvi put i video vezom. Zastupnici u Sabornici glasovali su elektronski, oni na galeriji, u Maloj vijećnici i u dvorani Ban Jelačić ručno, dok su četiri zastupnika u samoizolaciji glasovala video vezom.

"Pozdravljam kolege koji su se spojili video vezom, Mato Franković, Hrvoje Zekanović, Ante Bačić i Stjepo Bartulica. Ušli ste u povijest, pozdrav!", rekao im je prije glasovanja predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene