Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stipe Petrina

OŠTRA KRITIKA 'Četiri jahača apokalipse su u pohodu na Slavoniju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisni saborski zastupnik Stipe Petrina reagirao je na potpisivanje Ugovora o istraživanju i podjeli eksploatacije ugljikovodika s predstavnicima INA-e koja je dobila koncesiju na jedan istražni prostor te s predstavnikom kanadske tvrtke Vermiliona Energy koja je dobila koncesiju na četiri istražna prostora.

Stipe Petrina referirao se na davanje koncesije zemlje u Slavoniji stranim tvrtkama kao na pohod jahača apokalipse na Slavoniju. Evo što je Petrina napisao na svojem Facebook profilu.

Pročitajte i ovo Đakovački bušari - 1 Vrijeme je za zabavu Afrička svinjska kuga je prošlost, otjerale je strašne buše: Pogledajte atmosferu s veselog karnevala u Slavoniji Naknada za istraživanje naftnih polja (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Slamka spasa Može li ih spasiti crno zlato? Slavonci dobili novac za istraživanje nafte i plina

"ČETIRI JAHAČA APOKALIPSE U POHODU NA SLAVONIJU
Prvi jahač TIHOMIR OREŠKOVIĆ nije došao na na bijelom konju, ali svakako je "osvajač" koji ima misiju podrediti nas stranim interesima.

Drugi jahač TOMISLAV PANENIĆ ima za cilj uništi mir na slavonskoj zemlji, nastaviti rat kojeg je započeo prvi jahač u interesu korporacija a na štetu domaćeg čovjeka

Treći jahač IVAN VRODLJAK koji će već odlukama prijašnje Vlade pokorenoj Slavoniji donijeti glad i bolest. U ruci drži vagu kao znak hrane koju mjereći oduzima i uništava. Jaše govoreći: "jednu hrpu pšenice za groš, tri hrpe ječma za groš, a ulja i vina neće biti"

Četvrti jahač "Smrt" to smo mi svi koji smo beskrvni i bljedunjavi i radi kojih nam država truli!"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene