Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treća (ne)sreća

Bonnie ponovno u akciji, ali bez Clydea: Žena (78) po treći put pokušala opljačkati banku

Bonnie Gooch
Bonnie Gooch Foto: Pleasant Hill Police Department
Starija žena iz Missourija po treći je puta optužena za pljačku banke, nakon što je slične pokušaje već imala 1977. i 2020. godine.

Bonnie Gooch 78-godišnja žena iz Missourija, ponovno je uhićena nakon novog pokušaja pljačkanja banke u Pleasent Hillu.

Iz policijske uprave Pleasent Hill priopćili su da su policajci izašli na teren nakon dojave o pljački banke u srijedu oko 15 sati. Policija je zaustavila promet i nedaleko od banke uhitili su Gooch. Kod uhićenja, 78-godišnja žena nije se opirala.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhvaćen je! Uhvaćen serijski pljačkaš: Muškarac provalio u 25 objekata i napravio štetu od 16 tisuća eura

Pročitajte i ovo Ilustracija Izgubila svijest od bolova Strava u susjedstvu: Muškarac i maloljetnik ženu mučili i silovali, urezali nožem svoje inicijale na njezino tijelo

Žena je optužena za pokušaj krađe, a jamčevina joj je određena na 25.000 dolara, prenosi Fox News.

Gooch ovo nije prva takva situacija, prvi put se u ulozi pljačkaša okušala prije 46 godina, kada je osuđena za pljačku banke u Kaliforniji. Na sljedeći takav pokušaj čekala je sljedeće 42 godine. Tako je 2020. godine Bonnie ponovo pokušala opljačkati banku, ponovo je uhvaćena te je dobila uvjetnu kaznu do studenog 2021. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene