Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen je!

Uhvaćen serijski pljačkaš: Muškarac provalio u 25 objekata i napravio štetu od 16 tisuća eura

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrebačka policija uhitila je i, za ukupno 25 pljački trgovina, benzinskih postaja, kladionica i pošta, osumnjičila 34-godišnjeg muškarca koji je, maskiran te uz prijetnju pištoljem ili nožem, navedenim razbojstvima počinio štetu od oko 16 tisuća eura.

Iz policije su u četvrtak objavili kako 34-godišnjaka sumnjiče da lani na području grada, odnosno po zagrebačkim kvartovima, u svom razbojničkom naumu nije birao objekte u koje će ući te uz prijetnju pištoljem ili nožem od zaposlenika tražiti da mu predaju novac, što su oni u strahu za svoj život i činili.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izgubila svijest od bolova Strava u susjedstvu: Muškarac i maloljetnik ženu mučili i silovali, urezali nožem svoje inicijale na njezino tijelo

Predstavili su i 25 lanjskih pljački za koje ga terete, a za koje je ranije još bilo navedeno da su djelo nepoznatog počinitelja koji je napravio štetu od 16 tisuća eura.

Prednjače razbojstva u trešnjevačkim ljekarnama te benzinskim postajama i poslovnicama igara na sreću, a slijedi Susedgrad gdje je pljačkao ljekarne, poslovnice pošte i kioske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traže ga Pljačka u Zagrebu: Razbojnik upao u Finu i odnio novac

Na području Medvešćaka također je otimao novac od zaposlenika ljekarni i kioska, što je činio i u Novom Zagrebu te na Trnju i Črnomercu.

Nakon dovršene kriminalističke istrage policija je osumnjičenog 34-godišnjaka predala pritvorskom nadzorniku te uz kaznenu prijavu zbog razbojstava dostavila posebno izvješće zagrebačkom tužiteljstvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene