5,650 kuna prikupljeno je u humanitarnoj akciji kićenja Božićne jelke u centru Kraljevice u organizaciji Karnevalske udruge 'Mesopustari Kraljevica'.


Sav prihod namijenjen je korisnicima Centra za rehabilitaciju u Oštrom kod Kraljevice koji će novac utrošiti za opremanje interaktivne učionice.

Vezani članci Marija Rukavina Na koncertu Želim život prikupljeno gotovo milijun i 300 tisuća kuna: "Kad se ujedinimo možemo puno" PR Kako zvuči„Skriveni Božić“, singl sa snažnom porukom i pozivom na humanitarnu akciju?

Ukrase za jelku izrađivali su sami korisnici iz centra, a stanovnici Kraljevice i okolice pomogli su koliko su mogli - odvajali su novac za kupnju ukrasa te ih vješali na jelku u centru, pa čak i sa vatrogasnih ljestvi ili iz košare s vozila za održavanje rasvjete u mjestu.


Zašto uopće kitimo jelku za Božić?

Akciji se odazvao veliki broj stanovnika mjesta koje je u posljednjih godinu dana doživjelo velike gospodarske promjene. Unatoč tome što su mnogi ostali bez posla nakon zatvaranja kraljevičkog brodogradilišta, čini se kako nisu ostali i bez srca, a to su i dokazali u današnjoj akciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook