Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sada stabilno

Ostojićevo stanje ozbiljno - zadržan na intenzivnom liječenju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod potpredsjednika Ostojića utvrđen je upalni proces u području vrata, te je hitno izvršen operativni zahvat i drenaža upalnog procesa.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, koji je jučer zbrinut u KBC Zagreb, i dalje ostaje u Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti zbog potrebe za daljnjom liječničkom skrbi.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Slika nije dostupna Bit će poslana Vladi Ostojić bolje, čeka se odluka konzilija

Ranko Ostojić hitno operiran!

Kod potpredsjednika Ostojića utvrđen je upalni proces u području vrata, te je hitno izvršen operativni zahvat i drenaža upalnog procesa.

Zbog razvoja septičnog stanja sa znakovima cirkulatornog šoka, primijenjene su mjere intenzivnog liječenja. Zdravstveno stanje potpredsjednika Ostojića je i dalje vrlo ozbiljno, ali za sada stabilno.

Liječni se bore da zaustave širenje sepse. Iza ministra su kritični sati, a liječnici ne mogu predvidjeti kako će njegov organizam dalje reagirati. U ovom trenutku stanje je loše i iznimno ozbiljno.

Informacije o ministrovom stanju iz minute u minutu prima i premijer Zoran Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene