Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar zadovoljan

Više od 3700 zahtjeva: Srušen je rekord po broju prijava za subvencije stambenih kredita

Nastavljaju se subvencije za stanove (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Nastavljaju se subvencije za stanove (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nastavljaju se subvencije za stanove (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nastavljaju se subvencije za stanove (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nastavljaju se subvencije za stanove (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nastavljaju se subvencije za stanove (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Stambena zgrada (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Srušen je rekord po broju prijava za državne subvencije stambenih kredita. Država je zaprimila ukupno 3706 zahtjeva, a trenutačno u APN-u traje obrada pristiglih zahtjeva.

Svi koji su predali valjani zahtjev, ističe ministar graditeljstva Predrag Štromar, dobit će subvencije. Predaja zahtjeva traje još u petak.

Pročitajte i ovo Hrvoje Vojković ispitan u EPPO - 3 Pušten na slobodu Hrvoje Vojković priznao sve? Ured europskog tužitelja objavio detalje o prijevari Zgrada koja je Agencija za promet nekretninama namijenila potrebitima Zloporaba subvencija Dobiju subvenciju za kupnju novog doma pa ga onda - iznajmljuju: "To je čisto izigravanje demografske politike prema mladima"

U protekle dvije godine, kroz ovaj program stambeno pitanje riješilo je više od 5000 mladih obitelji, a s mjerom država nastavlja i iduće godine.

''Pogodili smo mjeru. Mladi ljudi iskoristili su u potpunosti tu mjeru i odmah kažem onima koji nisu stigli sada da će natječaj biti opet objavljen iduće godine u ožujku. Od ovih 5300 do sada realiziranih kredita, već se do sada rodilo više od 850 djece. Očekujemo i sada da će tu mjeru koristiti ove obitelji koje će kupiti stan ili kuću'', kazao je ministar Štromar.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene