Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

SNS je odgovorio na zabranu dolaska njihovim predstavnicima na tribinu u Vukovaru.


Čelnici Srpske napredne stranke (SNS) otkazali su prijem visokoj delegaciji hrvatskog Ministarstva vanjskihposlova, koji je bio zakazan za utorak, 29. studenog, priopćeno je danas iz SNS.

Vezani članci Održan još jedan prosvjed u Beogradu (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Prosvjednici u Beogradu poslali poruku: "Nećemo građanski rat zbog jednog čudaka, već ćemo ga otjerati mirno'' Aleksandar Vučić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Opkoljeni Vučić poručio prosvjednicima: "Nasilnici, huligani i batinaši će odgovarati pred zakonom"

Predsjednik i zamjenik predsjednika SNS-a Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić odlučili su otkazati prijem poslije, kako se ističe u priopćenju, antieuropske odluke hrvatskih vlasti da ne dozvole prisustvo delegacije SNS, koju je predvodila Zorana Mihajlović, tribini Koalicije srpskih stranaka u Vukovaru, piše Blic.

'SNS je za mir i stabilnost u regiji, poštuje teritorijalni integritet Hrvatske, ali nikada neće dozvoliti hrvatskoj državi da ponižava Srbe i građane Srbije samo zato što imaju drugačije političke stavove od službene hrvatske politike', navodi se u priopćenju.

Srpska napredna stranka navodi da je o otkazivanju prijema visoke delegacije hrvatskog Ministarstva vansjkih poslova obavijestila i veleposlanika Hrvatske u Beogradu Željka Kuprešaka.