Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nekoliko dana

Zagreb: Nekoliko kvatrova bez tople vode zbog puknuća vrelovoda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz HEP-Toplinarstva su izvijestili kako zbog puknuća vrelovoda u Ulici Brune Bušića i na Horvaćanskoj cesti, stanovnici Središća neće imati tople vode od od 5. lipnja u 12 sati do 6. lipnja u poslijepodnevnim satima, a ostali kvartovi od 7. lipnja u 20 sati do 10. lipnja u jutarnjim satima.

Zbog sanacija puknuća vrelovoda u Ulici Brune Bušića i na Horvaćanskoj cesti, HEP-Toplinarstvo će privremeno prekinuti isporuku toplinske energije koja se koristi za pripremu tople vode u naseljima Središće, Vrbani, Jarun, Gajevo i Staglišće, priopćili su u petak.

Pročitajte i ovo Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina" Dječji vrtić - 1 neugodno iznenađenje Povećali su im subvencije, ali ni to nije dovoljno, roditelji su ogorčeni: "Gradski je vrtić otprilike 200 eura jeftiniji"

“Krajnji kupci u naselju Središće bez tople vode bit će od 5. lipnja u 12 sati do 6. lipnja u poslijepodnevnim satima, a krajnji kupci u naseljima Vrbani, Jarun, Gajevo i Staglišće bez tople vode će biti od 7. lipnja u 20 sati do 10. lipnja u jutarnjim satima”, izvijestili su iz HEP-Toplinarstva.

Dodaju da radnici ulažu maksimalne napore da se puknuća vrelovodnih cijevi saniraju u što kraćem roku te mole za strpljenje i razumijevanje do ponovne uspostave isporuke toplinske energije za pripremu tople vode.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene