Popravak vrelovoda, ilustracija
Popravak vrelovoda, ilustracija Foto: Josip Regovic/Pixsell

Iz HEP-Toplinarstva su izvijestili kako zbog puknuća vrelovoda u Ulici Brune Bušića i na Horvaćanskoj cesti, stanovnici Središća neće imati tople vode od od 5. lipnja u 12 sati do 6. lipnja u poslijepodnevnim satima, a ostali kvartovi od 7. lipnja u 20 sati do 10. lipnja u jutarnjim satima.


Zbog sanacija puknuća vrelovoda u Ulici Brune Bušića i na Horvaćanskoj cesti, HEP-Toplinarstvo će privremeno prekinuti isporuku toplinske energije koja se koristi za pripremu tople vode u naseljima Središće, Vrbani, Jarun, Gajevo i Staglišće, priopćili su u petak.

Vezani članci Oštećene zgrade nakon potresa u Zagrebu - 4 Nakon potresa, u Zagrebu s oštećenih zgrada padaju cigle: "S krova je sletio komad. Tresla sam se i plakala. A u blizini su tri škole" Policija pronašla tijelo u stanu u Zagrebu i ozlijeđenog muškarca koji je brzo preminuo - 4 Pucnji i dvoje mrtvih, jedan od njih policajac: Objavljeni detalji užasa u stanu na zapadu Zagreba

“Krajnji kupci u naselju Središće bez tople vode bit će od 5. lipnja u 12 sati do 6. lipnja u poslijepodnevnim satima, a krajnji kupci u naseljima Vrbani, Jarun, Gajevo i Staglišće bez tople vode će biti od 7. lipnja u 20 sati do 10. lipnja u jutarnjim satima”, izvijestili su iz HEP-Toplinarstva.

Dodaju da radnici ulažu maksimalne napore da se puknuća vrelovodnih cijevi saniraju u što kraćem roku te mole za strpljenje i razumijevanje do ponovne uspostave isporuke toplinske energije za pripremu tople vode.