Pantovčakom je u utorak odjekivao dječji smijeh, radost i igra.


Kolindi Grabar-Kitarović u utorak su na Pantovčak u goste stigli mališani iz vrtića u Tenji te Dječjeg doma u Nazorovoj.

Vezani članci Smiješna lica Djeca imaju urnebesne reakcije, njihove face popravit će vam dan Inauguracija Ive Josipovića Nepredviđene situacije ponekad se događaju i na inauguracijama: ''Nije bilo nikakve zle namjere''

"Danas smo po prvi puta otvorili vrata Ureda predsjednice građanima, i to onim najmlađima: mališanima iz Dječjeg vrtića Regoč iz Tenje i Dječjeg doma Nazorova, te djeci iz udruge 'Ljubav na djelu' iz Klaićeve bolnice. Našim budućim liderima naglasili smo važnost obrazovanja i marljivog rada. Bilo je prekrasno slušati zvonki dječji smijeh kako odzvanja Pantovčakom", stoji napisano na Facebook profilu hrvatske predsjednice.

Loša kava ili ...? Zašto se premijer mrštio u društvu Grabar Kitarović?

Predsjednica se družila i poigrala s mališanima, koji su je prihvatili jednako srdačno kao i ona njih. U priloženoj fotogaleriji i videu pogledajte kako je izgledalo to druženje.

"Sreća i osmijeh na licu djeteta zaista nema cijenu, a tako je malo za njega potrebno", piše na profilu Kolinde Grabar Kitarović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook 

 

[DJEČJE RADOSTI ] Sreća i osmijeh na licu djeteta zaista nema cijenu, a tako je malo za njega potrebno.

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Tuesday, April 7, 2015
 

Danas smo po prvi puta otvorili vrata Ureda predsjednice građanima, i to onim najmlađima: mališanima iz Dječjeg vrtića...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Tuesday, April 7, 2015