Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Pantovčaku

Loša kava ili ...? Zašto se premijer mrštio u društvu Grabar Kitarović?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović napokon je sjeo za isti stol s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. No, fotografije odaju da mu na trenutak nešto ipak nije bilo 'po guštu'.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović zajednički su sazvali sjednicu Vijeća za obranu. Sjednica se održava u Uredu predsjednice Grabar Kitarović na Pantovčaku.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno"

'Svima je jasno da je Šešelj zločinac i mjesto mu je u Haagu'

Uz predsjednicu države i vrhovnu zapovjednicu Oružanih snaga te premijera, u Vijeću sjede ministri obrane, vanjskih poslova i financija. Članovi su mu i načelnik Glavnog stožera, savjetnik Predsjednice Republike za obranu i predsjednik saborskog Odbora za obranu.

Predsjednica Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović prvi put su zajedno sudjelovali na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost koja je 12. ožujka održana u Hrvatskom saboru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene