Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je Srbin za svega 260 dinara kojima je kupio listić, osvojio 7.169.424. dinara i to nakon što je nedavno ostao bez posla.


Stanovnik Pirota u Srbiji je, nakon što je ostao bez posla, za 260 dinara kupio listić te odigrao dvije loto i loto plus kombinacije te jedan džoker broj. Vjerojatno nije ni sanjao da će baš on biti taj koji će osvojiti 7.169.424 dinara, odnosno 64.754 eura.

>> Već godinu dana traže dobitnika milijun dolara!

'Dolazio je jučer ovdje. Bio je jako uznemiren. Dala sam mu čašu vode i bombon da se smiri jer nisam kod sebe imala kocku šećera', kazala je Dragica Kostić, djelatnica Lutrije Srbije za Blic.
Upravo je ona sretnom dobitniku, za kojeg kaže da ima oko 47 godina, predala listić.

'Kad je čuo da je sretni dobitnik, došao je provjeriti je li to točno. Ruke su mu se tresle. Razumijem ga i ne znam kako bih se ja osjećala da sam dobila ovoliki novac za koji mogu kupiti dva dvosobna stana u Pirotu, dodala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Slika nije dostupna Htjela je suprugu dokazati da je bedast zato što kocka i osvojila milijun dolara Slika nije dostupna Još ni vrtić nije vidio, a već je u opasnoj lovi: Trogodišnjak izvukao jackpot!