Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve više članova

Srb: HSP očekuje dosad najbolje rezultate na lokalnim izborima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon današnje sjednice Glavnog stana i Predsjedništva HSP-a u Sisku predsjednik stranke Daniel Srb je izjavio kako ta stranka na predstojećim izborima očekuje najbolji izborni rezultat na lokalnim izborima do sada, a taj optimizam, kako je rekao, temelji na brojčanom jačanju stranke.

Nakon kadrovskih promjena pristupa nam sve više članova, pa svakog dana imamo stotinjak članova više, rekao je Srb po završetku sjednice stranačkih tijela. Također je rekao kako su obavili solidne pripreme, da imaju vrlo dobru organizaciju i najbolju infrastrukturu dosad, pa zbog toga očekuju i dosad najbolje izborne rezultate na lokalnim izborima, rekao je Srb.

Za ilustraciju povratka povjerenja u stranku, Srb je rekao kako je stranci nedavno pristupilo oko 700 pravaša iz splitske podružnice HSP-a dr. Ante Starčević, a da se u matičnu stranku vratila i cijela podružnica HSP-a dr. Ante Starčević iz Jastrebarskoga.

>> Osijek: HNS se odmetnuo od HDSSB-a i s oporbom smijenio Vrbošića

Srb je očekuje da će se stranci vratiti i članovi drugih podružnica HSP-a dr. Ante Starčević, jer, kako tvrdi 'oni ne mogu samostalno donositi odluke, njima upravlja HDZ'.

Dopredsjednik HSP-a Pejo Trgovčević najavio je kako će županijska i organizacije HSP-a u Sisačko-moslavačkoj županiji u ožujku objaviti sve svoje kandidate za gradonačelnike i načelnike u svim gradovima i općinama te županije.

U pravaškom bloku HSP će na izbore izaći u koaliciji s HČSP-om, u nekim sredinama samostalno, a negdje i u koaliciji s drugim strankama. (Hina)

Pročitajte i ovo Zapaljena kuća u Sisku policija traži počinitelja Ostali su bez svega i trebaju vašu pomoć! Zapalili su im kuću dok je u njoj bilo jedanaestero djece: "Ne znamo gdje ćemo spavati" Potres kod Siska Zatreslo se Potres u blizini Siska: "Ovo je gadno streslo! Skoro sam pala sa stolca"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene