Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Osjećam se sramotno i jadno'

Sramotno: Država im za odštetu za poplave dala 53 kune!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za odštetu od prošlogodišnje poplave obitelj Hršak u Beljevini, pokraj Našica, od države je dobila 53 kune.

Iako je voda uništila gospodarske objekte, vanjsku fasadu i unutrašnjost spavaće sobe, šteta im je procijenjena na 230 kuna. S obzirom na to da je država isplatila 23 posto od prijavljene štete, obitelji Hršak, na račun su sjele 53 kune!

Pročitajte i ovo Čovjek pao u grob - 1 Dan uoči Sisveta Pao u grob i zvao 112, njima je to bilo smiješno: "Bolovi su nesnosni. Drago mi je da sam pobijedio laži" Ilustracija Sud odlučio Krenula po margarin, a onda se dogodila nezgoda: Trgovački lanac mora joj platiti gotovo osam tisuća eura

>> Slavoncima država još nije isplatila odštete od poplava

U Općini Đurđenovac kažu da s prijavom i procjenom šteta nemaju nikakve veze, već samo prosljeđuju državni novac krajnjim korisnicima. 'Utvrđena je šteta na jednoj fotelji i tepigu starima 10-ak godina koji se nalaze u prostoriji isopd razine zemlje. Povjerenstvi nij eutvrdilo nikakvu drugu štetu', piše u priopćenju općine Đurđenovac.

'Lupa mi srce, osjećam se kao žaba koju će roda pojesti, osjećam se jadno, žalosno, pogano i sramotno', rekla je Gordana Hršak. Država je oštećenima u poplavama isplatila više od 300 milijuna kuna - tek četvrtinu od procjene. Sa svojom četvrtinom, Hršakovi su očistili zagađeni bunar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene