Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpisuju peticiju

'Gay pride na rivi će štetiti našem poslovanju, premjestite ga ili platite!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građanski stožer za obranu splitske Rive prikuplja potpise protv Pride povorke.

Prikupljaju se potpisi ugostitelja i poduzetnika čiji se lokali nalaze na splitskoj rivi, kako bi se promijenila trasu subotnjeg Gay pridea. Sakupljene potpise Građanski stožer poslat će danas ministru  poduzetništva i obrta Gordnu Marasu te gradonačelniku Željku Kerumu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović posjet splitu Milanović o sastavljanju većine i kandidaturi: "Tresem se u tišini" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

Svi potpisnici peticije tvrde da će subotnji Gay pride nedvojbeno naštetiti njihovom poslovanju. Traže da se povorka premjesti na drugu lokaciju, jer oni nisu spremni na sebe preuzeti troškove moguće štete.

>> Splitska Riva već u duginim bojama povodom Gay Pridea!

Dodaju da ukoliko ne dođe do promjene trase i dođe do štete, naplatit će je organizatoru, pokrovitelju i odgovornim tijelima.

U subotu, 9. lipnja, na Splitu će se održati drugi Gay pride. Na rivi su već u duginim bojama osvanuli rasvjetni stupovi, a policija obavlja sve potrebno za sigurnost.

Točna ruta kojom će se kretati šarena povorka još nije službeno potvrđena. Gradska uprava u MUP je već poslala zahtjev za promjenom lokacije, a MUP se priprema za osiguravanje upravo rive

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene