Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pušten nakon triježnjenja

Splitski operni prvak pijan napao kolegu! Čikeš: Nisam bio pijan, podmeću mi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Čikeš našao se u središtu skandala nakon što je, prema riječima očevidaca, u alkoholiziranom stanju verbalno napao kolegu iz orkestra.

Šef splitske opere i nacionalni operni prvak Ivica Čikeš zaradio je prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. On je, naime, jučer oko 19.15 sati u kafiću u sklopu HNK Split, prema riječima očevidaca, u vidno alkoholiziranom stanju vikao i prijetio jednom članu orkestra.

Pročitajte i ovo Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija Njemačka policija Napad u Njemačkoj Političar brutalno pretučen dok je lijepio plakate, mora na operaciju: "Niče sjeme koje su posijali desničarski ekstremisti"

PU splitsko-dalmatinska izvijestila je kako je 48-godišnjak odveden u njihove službene prostorije u kojima je zadržan do 'prestanka djelovanja opojnog sredstva'.

>> Pretučeni operni prvak: 'Napadačima sam rekao da nije u redu da tu mokre'

'Nisam bio pijan , nikome nisam prijetio, podmeću mi', rekao je danas Ivica Čikeš našoj splitskoj dopisnici.

Podsjetimo kako je u ožujku ove godine Čikeš bio fizički napadnut nedaleko svog stana. Na njega je nasrnulo nekoliko nepoznatih osoba koje su mu otuđile i torbu. Čikeš je tada izjavio kako ne smatra da ih je izazvao već da im je samo u prolazu rekao kako nije uredu da mokre na tom mjestu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene