Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekoliko napadača

Pretučeni operni prvak: 'Napadačima sam rekao da nije u redu da tu mokre'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na splitskoj plaži Žnjan sinoć je napadnut operni prvak Ivica Čikeš.

Iz splitske policije potvrđeno nam je samo da je 48-godišnjeg muškarca napalo nekoliko nepoznatih osoba na plaži Žnjan. Neslužbeno doznajemo da se radi o opernom prvaku i v.d. ravnatelja glazbenog programa splitskog HNK, Ivici Čikešu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nepristojni turisti Počela je sezona povraćanja i uriniranja po Splitu: "Znaju gdje mogu piti dok se ne osvijeste" Napad u Splitu - 3 Stravičan napad Novi preokret: Pomahnitali nasilnik koji se u Splitu zabijao autom i prijetio ipak ide u istražni zatvor

Čikeša su napali oko 3 sata ujutro, nedaleko od njegovog stana, a napad je sam prijavio policiji. Nakon liječenja u splitskoj bolnici Čikeš je pušten na kućnu njegu. Operni pjevač izjavio je kako mu je prilikom napada otuđena torba, te kako policija sumnja da je motiv napada materijalna dobit.

'Jedina moja izjava upućena njima je doslovno 'momci nije u redu da tu mokrite' i prošao dalje, jesu li time bili izazvani, ne vjerujem. Možda je to bio povod, ali namjera je bila materijalna dobit po meni i po policiji', rekao je Čikeš. 'Ja sam oboren na pod i onda naravno to je onda borba za vlastiti život jer ja sam se štitio od udaraca koji su pljuštali na sve strane', dodao je Čikeš.

>> Zagreb: Napadnuta dvojica 17-godišnjaka, jednom slomlljene kosti lica

Pjevač je te večeri nastupao na koncertu opernih arija Gala Verdi u splitskom HNK. Iz splitske policije izvijestili su da se traga za počiniteljima. Čikeš je inače operni solist u HNK Split gdje nosi sve basovske uloge, redovit je gost gotovo svih opernih kuća u Hrvatskoj, a često nastupa i u inozemstvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene