Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mora ići živjeti kod oca

Splitski nadbiskup primio Ninu Kuluz uoči ovrhe nad malenim Cesareom: "Odluke sudova su legitimne, ali..."

Nadbiskup Barišić primio Ninu Kuluz (Foto: Splitsko-makarska nadbiskupija)
Nadbiskup Barišić primio Ninu Kuluz (Foto: Splitsko-makarska nadbiskupija) Foto: Splitsko-makarska nadbiskupija
Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić primio je danas Ninu Kuluz čiji bi maloljetni sin Cesare prema sudskim odlukama u srijedu trebao biti ovršen te otići živjeti kod oca u Italiju.

Splitsko-makarska nadbiskupija u priopćenju ističe kako je Nina Kuluz nadbiskupa upoznala sa "situacijom koja teško pogađa nju i njezino dijete".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna svetkovina male gospe Nadbiskup Barišić: "Ne dopustite da vam briga zbog uvođenja novih metoda učenja zasjeni osobu učenika" Slika nije dostupna SUD DONIO ODLUKU Nina Kuluz osuđena za otmicu sina Cesarea: "Ne osjećam se krivom"

Nadbiskup je pritom podsjetio na važnost roditelja u odgoju djece i "nezamjenjivu ulogu majke koja je po svojoj naravi temelj zdravog i cjelovitog rasta djeteta".

"Iako živimo u društvu koje se želi zvati humanim, ipak se primjećuje još mnogo nepravde i bešćutnosti, a nažalost posljedice najviše trpe djeca. Baš djeca moraju uživati najveću moguću skrb i zaštitu vlastitih roditelja,ali i države i društva, Crkve i udruga te svakog pojedinca. Odluke sudova su legitimne, ali nikada se ne smije prestati tražiti ono što je najbolje za svakog pojedinca, u ovom slučaju maloljetno dijete. Nadbiskup Barišić podržao je gospođu Kuluz i sve koji joj daju podršku da koriste sva legitimna sredstva, a za dobrobit njezinoga sina", navodi se u priopćenju.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene