Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ uz Hajduk

Splitski HDZ apelira na Keruma da smiri tenzije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da je HDZ Grada Splita uvijek je bio uz Hajduk i za njegovu dobrobit potvrdilo se mnogo puta do sada, pa i na posljednjoj sjednici Gradskoga vijeća na kojoj je, upravo zahvaljujući vijećnicima HDZ-a, donesena odluka o financiranju kluba koja će omogućiti skidanje suspenzije i početak natjecanja u novoj sezoni I. HNL-a.

Nasuprot tome, svjedočimo potpuno neodgovornom ponašanju vijećnika SDP-a i HNS-a koji su iscenirali napuštanje Gradskog vijeća uz jasnu poruku „budućnost Hajduka nas ne zanima“, iako svi vrlo dobro znamo da su jako zainteresirani za kadroviranje u Hajduku. Nije im ovo prvi put da nisu glasovali za Hajduk. Podsjećamo, da su i kod glasovanja o jamstvu za kredit bili protiv te odluke.

>>
U blagajni minus, a Kerum bi gradio spomenike!

Klub je u ovakvu tešku situaciju došao isključivo zbog loših i nekompetentnih kadrovskih rješenja od strane gradonačelnika, stoji u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a Split upućenom u povodu najnovijih događanja oko Hajduka.

HDZ-ovci poručuju kako su u trenucima borbe za goli opstanak Hajduka neprihvatljivi nesporazumi između Nadzornog odbora i Grada Splita, kao većinskog vlasnika, oko imenovanja predsjednika Uprave. Podsjećaju da je upravo Gradsko vijeće Splita na prijedlog navijača potvrdilo izbor članova Nadzornog odbora Hajduka i dalo im mandat za djelovanje u okviru svoje nadležnosti.

'Apeliramo na odgovornost kako Nadzornog Odbora tako i gradonačelnika Željka Keruma, kao jedinog predstavnika Grada u HNK Hajduk, da zajedno donesu odluke u interesu Kluba te smire tenzije koje samo štete našem klubu', stoji u propćenju kojeg potpisuje Petar Škorić, šef splitskog HDZ-a. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene