Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Splitu

Vozač Ubera verbalno napao prometnog redara koji je htio snimiti njegov automobil u prekršaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija privela je 37-godišnjeg vozača Ubera koji je u četvrtak ujutro verbalno napao prometnog redara u središtu grada, potvrdila je policija.

U 11:30 sati nedaleko od crkve sv. Frane u Splitu vozač Ubera verbalno je napao prometnog redara koji je namjeravao snimiti njegov automobil u prekršaju. Nakon što je prijavljen policiji, vozač je odveden u zgradu policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Uber KRŠENJE ZAKONA, TAJNO LOBIRANJE... Procurili šokantni dokumenti koji otkrivaju kako su političari tajno pomagali Uberu, među njima je i Macron Slika nije dostupna U štrajku Uberovci došli pred sjedište tvrtke, no tamo ih nije dočekao nitko: "Jako nam je žao"

Protiv njega je podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a taj se prekršaj počinjen prema službenoj osobi kažnjava od 50 do 200 njemačkih maraka ili 30 dana zatvora.

Uber osuđuje nasilje

"Uber strogo osuđuje bilo kakav oblik nasilja i ne podržavamo ovakvo ponašanje. Pravila ponašanja naših vozača jasna su svima te ih se svi moraju strogo pridržavati, u protivnom ih se odmah uklanja s platforme. Otvoreni smo za suradnju s policijom kako bismo im na bilo koji način pomogli u istrazi te ćemo i dalje nastaviti surađivati s gradovima kako bismo osigurali sigurnost na cestama i u gradovima", priopćeno je iz Ubera. (Hina, M.V.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene