Uhićen je i četvrti napadač na srpske sportaše u Splitu. Priveden je 22-godišnjak iz Solina.

Galerija


Policija je uhitila 22-godišnjaka osumnjičenog da je s prijateljima u Splitu prošlog tjedna napao vaterpoliste Crvene Zvezde. Četvrta je to osoba uhićena za spomenuti napad.

Vezani članci Na memorijalnom groblju Park u Christchurchu pokopane su prve žrtve prošlotjednog masakra u dvjema džamijama (Foto: AFP) - 1 Policija potvrdila da je terorist iz Christchurcha planirao i treći napad, pokopane prve žrtve Napad na autobus (Screenshot: Facebook) Procurili detalji divljačkog razbijanja splitskog autobusa: Nasilnik se svađao s vozačem pa pokušao pobjeći policiji. Odvezen je u bolnicu

Priveden je u policijsku postaju, u tijeku je ispitivanje nakon čega će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Mladića se sumnjči za kaznena djela kvalificiranog razbojništva i pokušaja teškog ozljeđivanja te zločina iz mržnje.

Podsjetimo, napadači su nasrnuli na srpske sportaše kada su uočili klupska obilježja na odjeći te su strane državljane više puta udarili šakama, nogama i palicama po tijelu.

Nakon napada na njihove igrače u Splitu vaterpolski klub Crvena zvezda iz Beograda održao je konferenciju za medije na kojoj su igrači opisali detalje napada.

U policiji su nam potvrdili kako kriminalistički istražuju jednu osobu koju se povezuje s događajima od subote kada su na rivi napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde. O rezultatima će, kažu, pravovremeno obavijestiti javnost.