Uhićen je i četvrti napadač na srpske sportaše u Splitu. Priveden je 22-godišnjak iz Solina.

Galerija


Policija je uhitila 22-godišnjaka osumnjičenog da je s prijateljima u Splitu prošlog tjedna napao vaterpoliste Crvene Zvezde. Četvrta je to osoba uhićena za spomenuti napad.

Vezani članci Uhićenje osumnjičenog za ubojstvo u Omišu DORH objavio detalje nezapamćene likvidacije u Omišu: Trojac osumnjičen za ubojstvo ide u istražni zatvor na mjesec dana Ilustracija (Foto: AFP) Pomorac prijetio smrću supruzi i policajcima pa ih i fizički napao: "Ubit ću te, riješit ću ja tebe i neće mi četnici uzimati moje trude"

Priveden je u policijsku postaju, u tijeku je ispitivanje nakon čega će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Mladića se sumnjči za kaznena djela kvalificiranog razbojništva i pokušaja teškog ozljeđivanja te zločina iz mržnje.

Podsjetimo, napadači su nasrnuli na srpske sportaše kada su uočili klupska obilježja na odjeći te su strane državljane više puta udarili šakama, nogama i palicama po tijelu.

Nakon napada na njihove igrače u Splitu vaterpolski klub Crvena zvezda iz Beograda održao je konferenciju za medije na kojoj su igrači opisali detalje napada.

U policiji su nam potvrdili kako kriminalistički istražuju jednu osobu koju se povezuje s događajima od subote kada su na rivi napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde. O rezultatima će, kažu, pravovremeno obavijestiti javnost.