Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitski taksisti, koji su prosvjedovali pred zgradom Banovine zbog odluke Gradskog vijeća o smanjenju cijene taksi usluga i povećanju broja taksija, prekinuli su prosvjed nakon što su se sastali s gradonačelnikom Željkom Kerumom, od kojega su zatražili pomoć da se odgodi primjena te odluke kako bi se oni prilagodili novim uvjetima.


Gradonačelniku Kerumu su taksisti, s kojima je razgovarao za vrijeme stanke sjednice Gradskog vijeća Splita, rekli kako im je jasno da se odluka o uvođenju novih taksija i smanjenju cijena ne može ukinuti, te kako traže odgodu primjene da se mogu prilagoditi novim uvjetima.

Vezani članci Povijesno potpisivanje dogovora između UAE-a i Izraela Dogovor Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata naljutio i Palestince, ali i neke Židove: "Ovo je izdaja" Povijesno potpisivanje dogovora između UAE-a i Izraela Povijesni trenutak: Izrael i Ujedinjeni Arapski Emirati postigli dogovor o normalizaciji odnosa

>> Kerum: Uzeti onima koji imaju i dati za socijalu

Taksisti su se ispričali za incident koji se jutros pred početak sjednice gradskog vijeća zbio pred Banovinom kad je navodno jedan od prosvjednika nasrnuo na gradskog vijećnika Luku Podruga (HČSP) udarivši ga nogom u leđa. 'Ako je Luka Podrug na takav način napadnut ja se u ime našeg taksi udruženja ispričavam', javno je kazao predsjednik udruge Radiotaksi Lovre Ćatipović. (Hina)