Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekid prosvjeda

Split: Taksisti se razišli nakon razgovora s Kerumom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski taksisti, koji su prosvjedovali pred zgradom Banovine zbog odluke Gradskog vijeća o smanjenju cijene taksi usluga i povećanju broja taksija, prekinuli su prosvjed nakon što su se sastali s gradonačelnikom Željkom Kerumom, od kojega su zatražili pomoć da se odgodi primjena te odluke kako bi se oni prilagodili novim uvjetima.

Gradonačelniku Kerumu su taksisti, s kojima je razgovarao za vrijeme stanke sjednice Gradskog vijeća Splita, rekli kako im je jasno da se odluka o uvođenju novih taksija i smanjenju cijena ne može ukinuti, te kako traže odgodu primjene da se mogu prilagoditi novim uvjetima.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Neke nekretnine već prodane Kvadrat Kerumova zemljišta na Čiovu procijenjen na 79 eura Slika nije dostupna Samit u Engleskoj G7 bez dogovora o postupnom prestanku korištenja ugljena, najviše se protivio SAD

>> Kerum: Uzeti onima koji imaju i dati za socijalu

Taksisti su se ispričali za incident koji se jutros pred početak sjednice gradskog vijeća zbio pred Banovinom kad je navodno jedan od prosvjednika nasrnuo na gradskog vijećnika Luku Podruga (HČSP) udarivši ga nogom u leđa. 'Ako je Luka Podrug na takav način napadnut ja se u ime našeg taksi udruženja ispričavam', javno je kazao predsjednik udruge Radiotaksi Lovre Ćatipović. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene