Obavijesti Video Pretražite Navigacija
radikalan potez

"Raskidamo suradnju!": Most okrenuo leđa splitskom gradonačelniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri gradska vijećnika Mosta raskinuli su u srijedu suradnju s Ivicom Puljkom zbog nerješavanja slučaja zamjenika gradonačelnika Bojana Ivoševića protiv kojeg je državno odvjetništvo podignulo optužnicu.

Tri gradska vijećnika Mosta, koji su bili dio programske suradnje sa splitskim gradonačelnikom Ivicom Puljkom, raskinuli su u srijedu suradnju s njim zbog nerješavanja slučaja zamjenika gradonačelnika Bojana Ivoševića protiv kojeg je državno odvjetništvo podignulo optužnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio DORH Podignuta optužnica protiv splitskog dogradonačelnika: Urednici Slobodne Dalmacije poručio da će im se "napiti krvi"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZA SVE SU KRIVI MEDIJI Stručnjakinja o plaćenicima, budaletinama, štracama... "Uvrede su postale trend, treba mijenjati mentalni sklop u potpunosti"

Ivošević je početkom veljače nazvao urednicu gradske rubrike Slobodne Dalmacije, Nikolinu Lulić te joj nakon zaprijetio "da će im se krvi napiti". Puljkov zamjenik izgubio je živce nezadovoljan tekstom objavljenim u tim novinama. Zamjenik splitskog gradonačelnika kasnije se javno ispričao, zaključio da ponekad ima problem u komunikaciji i obećao da će raditi na javnim nastupima u budućnosti.

Zbog kaznenog djela prijetnje državno odvjetništvo je podiglo optužnicu protiv njega, a tereti ga se da je time pokušao izazvati osjećaje straha i uznemirenosti. Ivica Puljak napomenuo je da će njegov zamjenik nastaviti obavljati službenu dužnost dok ne dobije optužnicu u ruke, a da će o budućim događanjima obavijestiti javnost i medije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene